Published On: 6 Mars, 2016

JETA ËSHTË KAQ E BUKUR! JA FOTOT QË E VËRTETOJNË

 

Publikuar nga Eva Hoxha

Bukuria gjendet në qytë e atij që shikon. Kjo është arsyeja që sa më mirë të shohim rreth vetes, aq më shumë gjëra të mahnitshme do të shohim.

Nuk ka shumë njerëz të cilët e vlerësojnë kohën dhe vendin, por ne po ju sjellim një kolazh me fotografi, për t’ju kujtuar se bota është kaq e bukur dhe njerëzit e bëjnë të tillë.

262005-1000-1457079079-11261205-1000-1457079079-23261255-1000-1457079079-22261305-1000-1457079079-20261355-1000-1457079079-21261055-1000-1457079079-3261405-1000-1457079079-1261505-1000-1457079079-6261555-1000-1457079079-5261605-1000-1457079079-4261655-1000-1457079079-7261705-1000-1457079079-8261755-1000-1457079079-image1-1261805-1000-1457079079-9261855-1000-1457079079-2261905-1000-1457079079-24262055-1000-1457079079-10262205-1000-1457079079-16262255-1000-1457079079-15262305-1000-1457079079-18

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...