Published On: 9 Shtator, 2016

Jemi popull i çuditshëm!

 

Driton Tali

Ata që thirren në emër të shtetit të Kosovës (PDK dhe LDK), të vetquajturit baballarët e shtetit, me veprimet e tyre (duke e vjedhur, e falur territor, e pranuar Zajednica…, ) janë de facto armiqtë më të mëdhenjë të shtetit të Kosovës!
Kurse ata që “nuk e pranojnë” shtetin e Kosovës (LVV), me veprimet e tyre janë de facto mbrojtësit më të mëdhenj të shtetit të Kosovës.
Kjo veç te ne bën vaki.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...