Published On: 17 Korrik, 2016

Jemi në pritje të formimit të partive të bythaxhinjve, të lezbianeve…

 

Agim Vuniqi

Themelimi i partive të reja në Kosovë është i nevojshëm, sepse garimi i tyre është garim për një vend pune, ato shërbejnë si trampolin për të pas sukses në biznes, dhe në njëfarë mënyre janë shndërruar në byro punësimi…

Meqë në Kosovë nuk ka treg pune ku do të shiten të rinjtë e diplomuar pa përvojë apo qeveria është sjellur pa krye gjatë procesit të privatizimit, duke mos menduar në rikualifikimin e kuadrove të hedhur në rrugë, që ata të jenë edhe sipërmarrës, por ka krijuar situatën që të përkëdhelurit e partisë me dy tre punëtorë të fitojnë tendere milionëshe… dhe domosdo vie situata në pamundësi të zgjidhjes së problemeve ekzistuese të krijohen parti të forta që luajnë “joke” me miletin kum-kum…, dhe ata zgërdhihen me problemet e panumërta që ka Kosova, jemi në pritje të formimit të partive të bythaxhinjve, të lezbianeve, të hamallëve, të punëtorëve të krahut, të prostitutave, të bixhozgjinjve, dhe të tëra këto për të mirën e Kosovës…

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...