Published On: 22 Maj, 2016

Jemi mirënjohës gjatë gjithë jetës, Zoti ju shpërbeftë me të mira nëpër familje!

  • Familja e Pajazitaj shprehë falënderimin për përkrahjen morale e materiale të dhënë, me rastin e vrasjes së bijës së tyre, Donjetës

Adem Lushaj

Familja e Halil Pajazitaj nga Strellci i Poshtëm, bija e së cilës (Donjeta), ishte vrarë nga persona

tash për tash të panjohur, krahas dhimbjes që kanë për të bijën, e sidomos për mos zbardhjen e

rastit dhe kapjen e vrasësve të saj, ka shprehur mirënjohje dhe falënderime për të gjithë ata, që në

një mënyrë apo tjetër, kanë ndihmuar që ti zbus dhimbjet që kanë. Halili, babai i Donjetës, duke

mos dashtë të harron përkrahjen morale dhe materiale të marr nga gjitha anët e Kosovës, sikurse

edhe nga shtete të ndryshme të botës, (nga miq e dashamirë, nga njerëz të vullnetit të mirë) ka

thënë se iu jam mirënjohës për ndihmën e dhënë në këto ditë të vështira, të cilat bëhen më të

lehta, kur të qëndrojnë pranë njerëzit e vullnetit të mirë, kur vijnë për ndarje të dhimbjes, miq e

dashamirë, nga anekënd botës. “Ju, nuk jeni ata që mund të më ngjallni vajzën time, por jeni ata

që dhimbjet tona na i bëni më të lehta, ndaj jemi mirënjohës për tërë jetën, JU që ishit dhe

vazhdoni të jeni me ne”, shprehët i Halili, i cili nuk mund të gjen qetësinë shpirtërore përderisa

drejtësia nuk e zbardh rastin dhe akterët e krimit të përballën me drejtësinë e vërtetë. Halil

Pajazitaj, shprehët falënderues për gjitha mediat të cilat ishin në familjen e tij, si dhe ato që ishin

munduar ta prezantojnë rastin, por edhe për ndihmën materiale të dhënë. “Nuk di si t’ua kthej

njerëzve të vullnetit të mirë, por zoti ua shpërbleftë më të mira gjatë gjithë jetës”, uron Halil

Pajazitaj, vajza e të cilit për disa javë kishte mbetur e vrarë në Bjeshkët e Strellcit, sikurse që për

muaj të tërë nuk dihen autorët e krimit. Ai, shpreson në zbardhje të rastit dhe në drejtësi, duke

thënë se, nuk gjen rehatinë përderisa nuk zbardhet çdo gjë që ka të bëj me vrasjen e vajzës së tij.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...