Published On: 25 Mars, 2016

Jashtëtokësorët ekzistojnë, ja 5 faktet që e dëshmojnë (Video)

Njerëzit gjithmonë u mundon pyetja nëse janë të vetmet qenie inteligjente në univers. Zyrtarisht nuk ka asgjë  të deklaruar por ata që janë të prirë për teori të konspiracionit, thonë se alienët janë këtej dhe se njerëzit nuk janë qeniet e vetme në univers, raporton lajmi.net.

Sipas këtyre personave që janë të prirë të besojnë se njerëzimi nuk është vetëm, janë pesë shenja të forta që vërtetojnë prezencën dhe jetën e alienëve.

5-Lidhja ndërmjet piramidave në Egjipt dhe jashtëtokësorëve është diskutuar shumë. Spekulimet janë se këto piramida janë dizajnuar dhe janë konstruktuar nga jashtëtokësorët. Kjo për faktin se janë gjetur shenja të lëna nga Egjiptit e lashtë në hieroglifët e tyre për, të prezencës së shenjave sikurse helikopterë, anije dhe avionë.

4-Astronautët, janë ata të cilët janë të vetmit të cilët gjatë misioneve të tyre janë të vetëm atje lart. Por edhe pot ë kenë takime me alienët, ata janë të ndaluar ta thonë kur zbresin në tokë.

Sidoqoftë, disa e kanë bërë këtë sikurse në vitin qershorin e vitit 1965 kur dy astronaut teksa ktheheshin në tokë, kanë parë një objekt të çuditshëm fluturues. Njëri prej tyre ka bërë foto, por rezolucioni nuk ishte i mirë kurse ka mendime se ka pasur edhe video, por ajo nuk është shfaqur ndonjëherë.

3-Në vitin 1971, astronauti amerikan ka kaluar 33 orë në hënë dhe ka shumë dëshmi se gjatë asaj kohe atë e kanë vizituar objekte të çuditshme. Por NASA është shumë e mbyllur dhe nuk jep asnjë informacion. Ai pas 60 vjetësh I ka bërë të ditura këto të dhëna.

Por një fakt tjetër është  edhe rënia e një objekti misterioz fluturues në vitin 1947 dhe tendenca e SHBA-së që të mos zbulohet me shpresën që teknologjinë e tyre të mos e marrë ish Bashkimi Sovjetik.

2-Pavarësisht të gjithave, nëse ka ose jo UFO, është thuajse e pamundur të mos ketë jetë në univers. Kjo duke pasur parasysh madhësinë e vetë universit dhe pakufishmërinë e tij. Konspiracionistët thonë se vetëm duke e pasur këtë parasysh, atëherë është e pamundur të mos ketë jetë tjetër inteligjente.

1-Njerëzit me të zeza. Ka spekulime me CIA ka një divizion të posaçëm të njerëzve me të zeza të cilët për detyrë kanë që të shuajnë zërat e atyre që kanë dëshmi ose që flasin për jashtëtokësorët.

Këto teza pretendojnë te  tregojnë se kjo shfaq tendencën e qeverisë amerikane që të mbajë larg njerëzve informacionet mbi alienët dhe ekzistencën e tyre.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...