Published On: 14 Prill, 2016

Janeva: Ivanovi do të ketë mjaft punë

  • “Presidenti Gjorge Ivanov do të ketë shumë punë për të falur sepse ne do të hapim shumë raste të dyshuara për krime dhe korrupsion”, tha në pres-konferencën e sotme në Shkup prokurorja speciale e Maqedonisë Katica Janeva.

Mesazhi i Janevës për Ivanovin erdhi pas vendimit të presidentit për falje kolektive të një numri të madh të politikanëve, funksionarëve dhe bashkëpunëtorëve të tyre.

Vendimin e Ivanovit e ka komentuar edhe prokurorja speciale Lençe Ristovska.

“Analizojmë vendimin e Ivanovit, nga i ka marrë informatat e fshehta për ta krijuar listën e të falurve”, tha Ristovska.

“Pasi që procedurat tona janë të fshehta dhe nëse zbulojmë ndonjë që i ka dhënë këto të dhëna të fshehta ai/ajo do të japë llogari. Ne nuk e pranojmë vendimin e Ivanovit për asnjë që e ka falur”, tha Ristovska.

Ajo shtoi se, PSP ka detyrë ligjore të vazhdojë me punë dhe nuk ka vend për brengosje dhe se do të vazhdojë me punë dhe do të kërkojë konfiskim të pasurisë së marrë ilegalisht nga personat në fjalë.

“Asnjë person nuk mund t’i ikë drejtësisë, do të japë llogari dhe do të kthejë atë që e ka marrë”, tha Ristovska, raporton Portalb.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...