Published On: 30 Prill, 2017

Jam tradhtar, jam president

Thonë se dëgjuan Metën që këndonte këngën:

O ju burra gjithë sa jini
Nga një gërshërë të blini
Poshtë e lartë këtij t’i bini
Asnjë fije të mos mi lini ……

E ndërsa ai që e dëgjonte e ndiqte pas, i dukej e pabesueshme që Meta të këndonte kaq bukur ……Kishte dëgjuar për të plotë gjëra por si këngëtare ? ….Jo …
Ndërkohë Meta e pa dhe ngriti zeërin …..
Ndjeksi pati fatin e madh t’a dëgjonte edhe njëherë …….

E ndërsa dëgjonte ……..
I kujtohej koha kur i buçisnin veshët nga ulërimat në unison të tifozëve partiak …….
Meta hajdut ! …..
Meta në pranga !….
Meta në burg ! …….

Ndërsa ne të tjerët do ta dëgjojme këtë këngë deri më: 2022 ……

Dëgjim të Këndshëm!!!
———————————————————————————–
Sjellur nga Mili Butka, e huazuar prej, Lime Kote

 

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...