Published On: 11 Mars, 2016

Jakimovski: Zaev më ka kërkuar 250 mijë euro (Video)

  • Kreu i Komunës së Karposhit, Stevço Jakimovski ka publikuar skandal të ri në të cilin thotë se është involvuar lideri i opozitës dhe kryetar i Strumicës Zoran Zaev. Jakimovski deklaron se Zaev në letër i ka kërkuar 250 mijë euro.

“Ju do të flisni për krim, ai që është në Strumicë është futur në krim deri në fyt, i incizuar se si kërkon para edhe një herë ju tregojë par kamerës suaj. Ai lideri juaj, që quhet Zoran Zaev, nga unë kërkoi 250.000 euro, ku me nënshkrim të tij, e ruaj letrën, a e dëshiron origjinalin ose kopjen…” ka thënë Jakimovski.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...