Published On: 13 Maj, 2016

Ja si uron Vetëvendosje Kosovën!

Lëvizja Vetëvendosje ka dalë me një qëndrim në lidhje me pranimin e Kosovës në FIFA, duke uruar njësoj sikurse në rastin e pranimit në UEFA.

Ka uruar sportistët dhe qytetarët e Kosovës bash me ekipet e futbollit por nuk ka uruar kombëtaren e Kosovës.

 Vetëvendosje thotë se ata përkundër pranimit në FIFA besojnë në një kombëtare të vetme.

“Në të njëjtën kohë ne besojmë në një kombëtare, dhe gjithmonë do ta mbështesim atë pa rezervë”, thuhet në urimin e Vetëvendosjes.

Sipas këtij urimi, VV ka shkruar se “shqiptarët kanë nevojë t’i unifikojnë ligat e futbollit në mënyrë që edhe cilësia e sportit tonë të rritet dhe krahas integrimit nëpër organizatat ndërkombëtare, ta rrisim integrimin kombëtar”.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...