Published On: 26 Shkurt, 2016

Ja si të fitoni harkun perfekt të vetullave

Truket e përdorimit të brushës janë gjeniale…

Të kesh vetulla të mira, është një domosdoshmëri në ditët e sotme. Por, nuk është edhe lehtë të fitosh formën e përsosur gjithmonë – ti kesh vetullat sa më natyrale dhe me një hark të përsosur, është pothuajse fare e pamundur.

Deri më tani! Sepse ne jemi gati të ju ofrojmë një udhëzues më të ri sit ë krijoni vetulla me harqe të përsosur…

Në fakt, duhet faleminderuar Amy Nadine, të departamentit të bukurisë, pasi ajo ka postuar këtë tutorial gjenial duke iu përmbajtur vetëm katër hapave të thjeshta.

1. Pasi t’i mbushni vetullat me lapsin tuaj të preferuar, merrni një brushë të maskarës dhe përdoreni për të krehur vetullat në drejtim te poshtë.

2. Më pas, me anë të një brushe këndore krijoni harkun direkt në lëkurë, kështu duke nxjerrë formën ideale.

vtull

3. Pastaj, sërish me brushë krihni qimet lart duke plotësuar edhe zbrazëtirën poshtë (bishtin e vetullës), kështu duke mbushur vetullën dhe duke e bërë të plotë.

4. Në fund, siguroni vetullat me xhel për vetulla që qëndrojnë sa më statike.

vetull

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...