Published On: 28 Tetor, 2016

Ja si të bëheni milioner pa pasur nevojë të punoni

Një lypës amerikan, 29 vjeçar ka përpunuar një mënyre shume origjinale për te aspiruar për tu bere milioner ne vitin… Chris Coon, 29 vjeç, pa shtëpi dhe me dy vajza ka patur një ide qe mund ta quajmë origjinale, se si ai mund te behet i pasur.

Ai i kërkon çdo personi vetëm një dollar.

Pasi ka bere te tijin një laptop, dhurate nga një grua shpirtmire, ai ka krijuar nje sit te tij “AskAMillion.Com”, ku edhe përshkruan idenë e tij te cilin ai e quan “Një eksperiment social me qellim qe te me ndihmoje te kem një shtëpi, te kujdesem për fëmijët e mi dhe te kem një jete me te mire”.

Meqenëse projekti ka filluar qe ne muajin maj te këtij viti, ai ka mundur te kërkoje një dollar nga 3.462 persona, dhe sipas këtij ritmi, ai do te ketë mundësi qe te behet milioner ne vitin 2054.

Ne gazetën lokale “The Local East Village” ai ka përshkruar edhe rregullat qe ai ndjek kur kërkon dollarët, rregulla te cilat sipas tij, e bejne atë te ndryshëm nga një lypës. Gjithsesi, qe nga maji, muaji kur ai filloi eksperimentin dhe deri ne 29 qershor, ai ka mundur te grumbulloje vetëm 1.205 dollarë.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...