Published On: 16 Dhjetor, 2015

Ja si ta fshini historikun e Facebook-ut

Facebook i ruan të gjithë gjurmët e lëvizjeve që ne mund të bëjmë gjatë përdorimit të tij, duke përfshirë edhe kërkimin e personave, grupeve apo faqeve të ndryshme.

Me fjalë të tjera, nëse ju e keni kërkuar në Facebook ish të dashurin/dashurën tuaj, atëherë Facebook e ruan emrin e tij/saj derisa ju ta fshini atë.

Përmes fotove ju do të shikoni ospionet që ju ndihmojnë për ta fshirë kërkimin.

Klikoni në hapësirën ku mund të kërkoni për njerëzit, vendet apo gjërat e ndryshme, dhe si në foton e më poshtme, klikoni “EDIT”.

Pasi të klikoni “EDIT”, do të ju hapet një faqe e cila duket si më poshtë, ku edhe mund t’i shihni të gjitha gjërat që keni kërkuar dhe duke prekur butonin “Clear Searches”, të gjitha ato gjëra që i keni kërkuar do të fshihen.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...