Kuriozitete

Ja si ta bëni një çelës që hap çdo derë (Video)

  • Na ka ndodhur të gjithëve, ai momenti i tmerrshëm kur e kuptoni se i keni humbur çelësat.

Për fat të mirë ka disa truqe të cilat ju ndihmojnë të siguroheni që gjithmonë të keni një çelës rezervë pa marrë parasysh çfarë.

Në këtë video më poshtë, tregohet se si ta bëni një çelës rezervë duke përdorur një palë gërshërë, një çakmak dhe kapakun e një kanaçeje, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *