Published On: 4 Prill, 2016

Ja si prezantohej kultura shqiptare në Slloveni – video

Bashkëpunimi Ambasada Shqiptare në Slloveni, Shoqata Ilirida Slloveni, Shoqata Studentore Shqiptare Slloveni, Valltaret e Shoqatës Shqiptare Iliria me përkrahje të plotë te Lëvizja Ekonomike Mbarëshqiptare Shqiponja e Lirë (Lshl).

Në Lubjanë të Sllovenisë vitin e shkuar u bë promovimi i kulturës shqiptare, turizmit shqiptar, kuzhinës shqiptare, vlerave shqiptare. Është vetëm një fillim, i cili do zgjerohet dhe hap pas hapi do vazhdojmë edhe me të drejtën tonë legjitime kombëtare dhe ndërkombëtare.

 

 

Uniteti mbareshqiptar ne Slloveni-videoBashkpunimi Ambasada Shqiptare në Slloveni, Shoqata Ilirida Slloveni, Shoqata Studentore Shqiptare Slloveni, Valltaret e Shoqates Shqiptare Iliria me perkrahje te plote te Levizja Ekonomike Mbareshqiptare Shqiponja E Lire Lshl sot ne Lubljane te Sllovenise u be promovimi i kultures shqiptare, turizmit shqiptar, kuzhines shqiptare, vlerave shqiptare. Eshte vetem nje fillim i cili do zgjerohet dhe hap pas hapi do vazhdojm edhe me te drejten ton legjitime kombetare dhe nderkombetare.

Posted by Mersel Ismaili on 2015-04-04

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...