Published On: 23 Shkurt, 2016

Ja si polemizoi Albin Kurti me gjykatësin gjatë seancës (Video)

Seanca e sotme në gjykimin e Albin Kurtit është shoqëruar me një debat në mes gjykatësit dhe deputetit të “Vetëvendosjes”.

Gjykatësi Beqir Kalludra në disa sekonda fillimisht i ka dhënë fjalën, e disa sekonda më pas ia ka ndaluar Albin Kurtit të flasë në gjykatore.KALLXO.com e sjell debatin në mes Kurtit dhe Kalludrës në formatin 360 ku shihen të dyja palët duke u përballur.

Shkëmbimi i fjalëve në mes Kurtit e gjykatësit ka nisur në momentin kur avokatja e Kurtit Hedije Ademi ka përfunduar fjalën e saj dhe pas këtij momenti në këmbë është ngritur vetë Kurti.

Gjykatësi publikisht i ka thënë Kurtit se do i lejojë të drejtën për t’u deklaruar në këtë fazë, edhe pse një gjë të tillë nuk e parasheh ligji.

“Nuk keni të drejtë të deklaroheni por për t’iu dhënë mundësinë do të bëj një përjashtim”, ka deklaruar gjykatësi.

Ky përjashtim ka ngjallur reagimin e Kurtit i cili i ka kërkuar llogari gjykatësit për shkelje të ligjit

“Nëse s’kam ligjërisht të drejtë pse po e shkelni ligjin”, ka pyetur Kurti.

I menjëhershëm ka qenë reagimi i gjykatësit, i cili ka potencuar se tash nuk do t’ia japë fjalën

“I ratë pishman, a i bjen shpesh pishman”, ka pyetur Kurti që ka vazhduar të flasë në gjykatore

“Avokatja Hedije Ademi nuk më përfaqëson mua, këtë e ka caktuar sistemi. Nuk më përfaqëson, unë e përfaqësoj veten qëndroj prapa qëndrimit të aktakuzë të cilin e kemi bërë me deputetët e tjerë, Ka thënë Kurti.

Fjalët e tij edhe pse gjykatësi deklaroi se nuk po ja jep fjalën siç shihet në videon KALLXO360 janë diktuar nga gjykatësi në procesverbalin e seancës së sotme.

Kurti vazhdoi më pas fjalën e tij duke thënë se zinxhiri i sistemit të drejtësisë në Kosovë është hallkë e “Zajednicës” në Kosovë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...