Published On: 11 Maj, 2016

Ja si kryhet shndërrimi i penisit në vaginë (Video)

Një video e re e publikuar nga Shoqata Evropiane e Urologëve tregon në mënyrë të detajuar procedurën e kthimit të organit mashkullor në atë femëror. Videoja tregon kirurgun duke hapur qesen e herdheve, hequr testikujt dhe kokën e penisit për të krijuar një klitoris.

Ata përdoren më pas për të krijuar pjesën e brendshme të valvulës dhe kanalin vaginal që u japin mundësi pacientëve të kenë një jetë seksuale të shëndetshme.

Kirurgët kanë arritur gjithashtu të bëjnë transplantin e parë të penisit tek një ushtar që kishte pësuar një dëmtim të organit gjenital. Transplanti është vetëm për meshkujt që pësojnë dëmtime në organet gjenitale, dhe jo për njerëzit transeksualë
http://www.dailymotion.com/family_filter?urlback=%2Fvideo%2Fx49egch_reassignment-male-to-female-surgery-2009_school#tab_embed

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...