Published On: 28 Prill, 2017

Ja si ka bashkëpunuar policia speciale me protestuesit e dhunshëm në Kuvend (FOTO/VIDEO)

Foto dhe videomaterialet e xhiruara në Kuvend tregojnë se si policia ka reaguar ndaj demonstruesve brutal.

Aty shihet se si policia i lejoi demonstruesit sa herë që kanë dashur të hyjnë në ambientet e brendshme.

vmro

policia

 

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...