Published On: 7 Shkurt, 2016

Ja si do të jetë iPhone 7

Gjiganti kalifornian i teknologjisë ka aplikuar për një patentë e cila quhet “sensorët” e prekjeve të shumta”.
Kjo teknologji do t’i ndihmonte pajisjet që të detektojnë gishtat ose duart duke lëvizur në ajër, dhe duke e lejuar më pas përdoruesin që të shkruaj në butona virtualë dhe t’i përdorë ata me gjeste në ajër.
Sipas përshkrimit të patentës, qëllimi është që të përdoren senzorët për të detektuar lëvizjet e shumëfishta, gjithashtu edhe disa pjesë të trupit.
Kjo nënkupton se përdoruesit do të mund të jenë në gjendje që të përdorin iPhone me gjeste në ajër, pa e prekur fare./expres
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...