Published On: 16 Qershor, 2017

Ja shtatë gratë e PDK-së deputete- edhe vajza e Gani Thaçit, vëllait të Presidentit

  • Shtatë gra nga Partia Demokratike e Kosovës, e cila në këto zgjedhje ka garuar në koalicion me AAK-në dhe NISMA-në, kanë fituar votat e mjaftueshme për të lënë një ulëse në Kuvendin e Kosovës.

Sala Berisha Shala është gruaja më e votuar nga kjo parti, me rreth 15 mijë vota. Një numër të konsiderueshëm votash ka siguruar edhe Ganimete Musliu, e cila ka marrë mbi 10 mijë vota.

Po ashtu  një ulëse në Kuvend ka fituar edhe Evgjeni Thaçi-Dragusha me  8,527 vota, e pasuar nga Blerta Deliu-Kodra me 7,700 vota.

Po sipas një burimi të Gazetës Monitor brenda koalicionit PAN deputete në legjislaturën e ardhshme do të jetë edhe Xhevahire Izmaku me 6,970 vota.

Depuetete nga PDK do të jenë edhe Flora Brovina me  6,884 vota dhe Mexhide Mjaku Topalli  me 6,856 vota.

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...