Published On: 7 Qershor, 2016

Ja sa rëndë peshon pasuria e ministrit Zharku! (Dokument)

Agjencia Kundër Korrupsionit ka publikuar ditë më parë në faqen zyrtare të saj në internet regjistrat e deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtareve të lartë publik

Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës, Lutfi Zharku, ka deklaruar se disponon me një shtëpi në madhësi prej 152 m2, në vlerën prej 150 mijë eurove, ndërsa tokë bujqësore ka 23.096 m2, në vlerën 170.200.00 euro, si dhe ML 320 M2, e blerë në vlerën 17.800.00 euro.

 Ndërsa, Zharku thotë se ka një kapital të investuar në një biznes, BPR AL Riinvest, në shumën prej 108.600.00 eurove. Po ashtu, ai disponon para të gatshme në NLB 20.616.14 euro, pastaj në BPB 570.00 euro, në BKT 5.249.59 euro, si edhe bashkëshortja ka të deponuara 1.546.36 euro.

Ndërsa, detyrimet financiare të Zharkut ndaj blerjes së aksioneve janë dy herë nga 51.000 euro. Kurse nga pagat e inkasuara nga posti i ministrit në Ministrinë e Infrastrukturës Zharku ka përfituar 13.823.08 euro, derisa nga pagat e Fakultetit Ekonomik në Gjilan dhe në Prishtinë ka inkasuar 8.488.94 euro si dhe 577 euro nga honorarët. Kurse bashkëshortja e tij ka të deponuara 2.992.50 euro. (Kosova sot)

auto_11465289892
auto_21465289916

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...