Published On: 18 Qershor, 2016

Ja sa mrekullueshëm festojnë shqipet në Paraden Shqiptare në New York – (3 Video)

Shqipet në Paradën Shqiptare në New York, të organizuar nga Albanian Roots. Festa shqiptare ende është duke vazhduar.

Sot shqiptarët në SHBA po e mbajnë paradën vjetore tashmë tradicionale, ku po shfaqin fuqishëm simbolet, veshjet, kulturën dhe traditën shqiptare, në qendrën më të njohur të Nju Jorkut në Manhatan nga rruga 27 deri në rrugën 38.

Kjo Paradë e organizuar nga “Albanian Roots – Rrënjët Shqiptare” kësaj here po i kushtohet Nënë Terezës, e cila me 4 shtator shpallet e shenjtë, ndërsa meqë Senatori Marty Golden e shpalli 4 shtatorin në Nju Jork ‘Dita e Nënë Terezës”, organizata e ka emëruar “Grand Marshall” (kryetar) të paradës. Ishte nisma e “Rrënjëve shqiptare – Albanian roots”, e cila mori mbështetjen e senatorit Marty Golden, i cili e propozoi rezolutën që 4 shtatori në Nju Jork të shpallet “Dita e Nënë Terezës”, akt i cili miratua nga Senati i shtetit të Nju Jorkut.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...