Published On: 31 Maj, 2016

Ja sa hektar i kanë ikur Kosovës me Demarkacion

Deputetja eVV-së,  Albulena haxhaiu, ka shfrytëzuar llogarinë e sja në rrejtin social Facebook për të reaguur ndaj dy partive, LDK dhe PDK të cilat sot bojkotuna mbledhjen në Kuvendin Komunal të Prishtinës, ku parashihej  të diskutohej për ndarjen e një parcele për ndërtimin e Ambasadës së Shqipërisë në Kosovë.

Sipas Haxhiut, këto dy pariti Maqedonisë ia dhuruan 2500 hektarë,  Malit të Zi 8200 hektarë, Serbisë Zajednicën, kurse Shqiprisë refuzuna t’ia japin  edhe një metër për ambasadë

 “Ky është koalicioni PDK-LDK:.
Maqedonisë 2500 hektarë,
Malit të Zi 8200 hektarë,
Serbisë Zajednicën
Shqipërisë as edhe një metër për ambasadë.
E turpshme!, ka shkruar Haxhiu.
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...