Published On: 27 Janar, 2016

Ja sa është buxheti i RTVM-së për këtë vit

Pjesa më e madhe e buxhetit, mbi 7 milion Euro do të harxhohen për rrogat e të punësuarve dhe likuidacione, kurse pjesa tjetër për pajisje teknike. 5.44 milion Euro do të harxhohen për blerje të materiale elektrike dhe teknike, materiale këto për mirëmbajtjen e pajisjeve dhe objekteve të RTVM-së, pastaj materiale për rekuizita të studiove.

Për sigurimin e të drejtave programore si emitimi i ngjarjeve sportive, programeve filmike, parapagimi i EuroSong, projekte bashkëprodhuese, blerje programesh nga producent të pavarur, do të harxhohen 5.55 milion Euro.

Pjesa tejtër e buxhetit përfshin harxhime shërbime avokature dhe noterizimi, rishqyrtim të raporteve financiare, shërbime teknike, shërbime intelektuale, shërbime për hulumtim të programeve, anëtarësimi në EBU, dhe CIRKOM, etj.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...