Published On: 6 Gusht, 2016

Ja sa do të paguajnë shqiptarët për “brekët me vrima” të Shukriut…

Buxhetit të shtetit dhe taksapaguesve shqiptarë do t’u kushtojë më shumë se 100 milionë lekë skandali seksual i ish-kryetarit të Bashkisë së Dibrës, Shukri Xhelili. Kaq është kostoja e zgjedhjeve të pjesshme që do të mbahen në këtë njësi vendore sipas Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

Ky i fundit ka nisur punën për përgatitjen e infrastrukturës zgjedhore për procesin e 11 shtatorit, duke thirrur një mbledhje ditën e hënë në kohën kur dekreti i Presidentit është ende në fuqi. Shqiptarja.com disponon tabelën e shpenzimeve për këto zgjedhje.

Për paga do të shpenzohen 4,224,000 lekë të reja, nga të cilat, pagat personelit të përkohshëm në KQZ janë 595,000 lekë, ndërsa paga për shpërblimin e anëtarëve të KZAZ, KQV, GNV janë 3,629,000 lekë.

Për mallra do të shpenzohen 2,700,760 lekë, nga të cilat materiale specifike janë 1,410,740 lekë, shtypshkrime 970,020 lekë dhe karburant 320,000 lekë. Do të shpenzohen për shërbime plot 3,116,660 lekë të reja, nga të cilat për shërbime transporti janë parashikuar 816,660 lekë, për udhëtime e dieta 550,000 lekë, për qiramarrje 100,000 lekë, për siguri me roje private 750,000, ndërsa për regjistrimin e numërimit të votave 900,000 lekë.

Totali i zgjedhjeve për këtë njësi vendore është përllogaritur 10,041,420 lekë, ose 100 milionë lekë të vjetra.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...