Published On: 23 Prill, 2017

Ja sa aksidente kanë ndodhur brenda 24 orëve të fundit

Brenda 24 orëve të fundit kanë ndodhur 13 aksidente me të lënduar dhe 31 aksidente me të pa lënduar.

Nuk raportohet për aksidente me fatalitet, përcjellë GazetaBlic.

Poshtë mund ta gjeni tabelën e aksidentetve të dëguar nga Policia e Kosovës.

Aksidente fatale  000

Aksidente me të lënduar  0 13

Aksidente pa të lënduar   031

Tiketa trafiku të shqiptuara  997

Arrestime 004

Në mbajtje 003

Në vuajtje të dënimit 001

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...