Published On: 4 Janar, 2016

Ja pse të kesh penisin e vogël është një gjë e mirë

Ju keni dëgjuar shumë për madhësinë mesatare të penisit, por a keni dëgjuar për madhësinë e vagjinave?

Një vagjinë mesatare është më pak e thellë sesa madhësia mesatare e një penisi, gjë e cila e dëshmon se pse shumica e femrave mendojnë që të pasurit një penis të madh nuk është domosdoshmërish një gjë e mirë, raporton lajmi.net.
Hulumtuesit e seksit, William Master dhe Virginia Johnson ishin njerëzit e parë që kishin hulumtuar për thellësinë e vagjinës në vitin 1966.
Ata kishin zbuluar se gjatësia vagjinale është rreth 7-8cm, kur nuk janë të eksituara.
Por, kur femrat eksitoheshin, vagjina zgjatej – njëjti sikur penisët, deri në 11-12cm.
Kjo do të thotë që nëse penisi juaj është mbi 12cm, qoftë edhe 13cm, është një gjë shumë e mirë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...