Published On: 21 Maj, 2016

Ja pse Kryeministri e ka fshehur identitetin!

Kreshnik Spahiu i AK ka ngritur një pyetje publike sot:

“Kush janë arsyet që një kryeministër ka ndryshuar emrin Ed-Vin?- shkruan ai. Dhe arrin të shkojë deri tek teta, si më poshtë:

1) Urrejtja prindërore?
2) Fshehja e identitetit?
3) Emër i shëmtuar?
4) Lajthitje artisti?
5) Presion i shoqërisë?
6) Harresë e së shkuarës
7) Kërkim nga policitë e huaja?
8) Borxhe bankare dhe fiskale?
9) Tjetër…….?

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...