Published On: 1 Mars, 2016

Ja pse krahasimi i vetes me të tjerët është i dëmshëm

Mos mendoni se po i bëni vetes një nder duke e krahasuar me të tjerët ose duke e gjykuar. Kritikat ndaj vetes dhe krahasimet depresionuese, jo vetëm që nuk ju çojnë përpara, por edhe ju ulin entuziazmin për të ardhmen. E vetmja mënyrë se si mund të jeni më të suksesshëm është të krijoni një konkurrencë mes asaj që po bëni realisht dhe asaj që jeni të aftë të bëni.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...