Published On: 20 Shtator, 2017

Ja lista e rrallë e mërgimtarëve që ndihmuan Adem Jasharin (Foto)

Kjo është lista e atyre qe e ndihmuan ADEMIN për të cilët flet Rifat Jashari.

Në rreshtin numer 10 shkruan : Ismet Tahiraj në emër të SHISH (Shoqata e Intelektualëve Shqiptarë në Neuchâtel (CH) 300- frs. Kryetar i kesaj shoqate ka qenë, i ndjeri, Imer Kelmendi, nënkrytar kam qenë unë (SK) dhe sekretar ishte Ismet Tahiraj.

Jemi shumë të lumtur që në atë kohë kishim mundur sadopak t’i ndihmojmë Adem Jsharit dhe bëmë atë qe s’e beri as Bukoshi (Qeveria) as LPK (Vendlindja therret). I muloftë marrja dy herë: një herë që rrenin se i ndihmonin e një herë që s’i kanë ndihmuar!

Kjo ndihme është dorëzuar me 01.02.1997 dhe eshte nënshkruar nga vetë Rifat Jashari, por këto franga dhe marka janë mbledhur në vitin 1996. E theksova ketë për të treguar se ne-disa (në Diasporë) e kemi ditur kush po i vret policët serbë në Kosovë!

Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/lajme/publikohet-nje-liste-e-rralle-e-mergimtareve-qe-e-ndihmuan-a-436613/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...