Published On: 8 Nëntor, 2016

Ja kush nga PDK do të ulet në Parlament në vend të Demakut dhe Kelmendit

Deputetin e Partisë Demokratike të Kosovës, Fadil Demaku, pas dorëheqjes së tij, do ta zëvendësojë Nehat Baftiu.

 Kjo është bërë e ditur në mbledhjen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, ku u njoftua edhe zyrtarisht se deputetin, Ramiz Kelmendi do ta zëvendësojë Fatmir Shurdhaj, transmeton KP.

KQZ-ja ka vendosur për këtë ndryshim të deputetëve, pas kërkesave nga presidenti Hashim Thaçi dhe pas trajtimit të tyre nga zyra për çështje ligjore.
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...