Published On: 15 Shkurt, 2016

Ja kush janë uzurpatorët! AKP publikon listën

  • Agjencia Kosovare e Privatizimit ka bërë publike listën e uzurpatorëve dhe privatizuesve të ndërmarrjeve shoqërore.

Publikimin e këtyre listave e ka kërkuar kryetari i Kuvendit Kadri Veseli, pas disa takimeve të bërë me drejtuesit e AKP.

Në linkun e mëposhtëm janë emrat e të gjithë uzurpatorëve aktual dhe uzurpatorëve të mëparshëm të pronave shoqërore

http://www.pak-ks.org/reposito.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...