Published On: 18 Shkurt, 2016

Ja kush është komunisti!

Komunisti

Komunisti është gjallesa më e fëlliqur më e ndyrë, më e pështirë në fytyrë të dheut.
Komunisti nuk është njeri.
Komunisti është kafshë, shtazë, skile, derr, çakall, kukumjaçkë, bretkockë, zvarranik, gaforre, gjarpër, krimb, larvë.
Komunisti është llapaqeni më i gërrditshëm.
Komunisti është dembeli dhe paraziti më i pacipë.
Komunisti është hajduti më i pa skrupull.
Komunisti është hipokriti më i neveritshëm.
Komunisti është i pabesi më i rrezikshëm.
Komunisti është hileqari më i poshtër.
Komunisti është dredharaku më i qelbur.
Komunisti është një vrasës i lindur.
Komunisti është një frikacak i pashok.
Komunisti nuk ka asnjë ndjeshmëri, asnjë dashuri, asnjë dhemshuri, për asnjë dhe për asgjë.
Komunisti është një i pa Fe’ i pamoralshëm i paatdhe dhe i pavatër, që i spiunon të gjithë, nënën, babain, motrën, vëllain, nipin, mbesën, kushuririn, të gjallë e të vdekur, madje edhe veten e vet.
Komunisti është mishërimi i të të gjitha sëmundjeve, deformimeve, patologjive; psiqike, psikologjike, sociale, qytetare, kulturore, intelektuale, antropologjike.
Komunistin Zoti nuk e ka krijuar për asgjë tjetër veçse si shëmbëlltyrë se si njeriu nuk duhet të jetë.
Komunisti është edhe më i llahtarshëm dhe më i beterrshëm se kaq.
Por komunistit është e pamundur t’ja numurosh të gjitha.
Se të flasësh hollësisht për komunistin duhet të kesh ngrënë një Kosovë me fasule, një Myzeqe me bukë, një Tomorr me djathë, një Kinë me oriz, një Kubë me sheqer, dhe të pish një Vjosë me raki, një Rusi me Vodka, një oqean me ujë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...