Published On: 3 Maj, 2016

Ja kur kishte kërkuar Presidenti historik Ibrahim Rugova të pranohet Kosova në UEFA!

Presidenti historik Ibrahim Rugova në vitin 1993 krahas kërkesave për anëtarësim të Kosovës në OKB, NATO, BE, etj, në një takim me futbollistët kosovarë, pati kërkuar edhe anëtarësimin e Kosovës në UEFA dhe FIFA.

Adnan Merovci në një postim në rrjetin social Facebook kujton kohën kur Rugova kishte kërkuar anëtarësimin e Kosovës në UEFA.

“Në vitin 1993, Presidenti Historik RUGOVA, krahas kërkesave për antarësim të Kosovës në: KB, NATO, BE, etj, në një takim me futbollistët kosovar, pati kërkuar edhe antarësimin e Kosovës në UEFA dhe FIFA.

 Atëbotë disa qeshnin me këto kërkesa!

Tani po del që ai ka parapa gjërat me kohë!

Urime Kosovë!”.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...