Published On: 25 Tetor, 2016

Ja gjyqtari që pranoi të largohej vetëm të mos votonte kundër Vetting-ut

Sokol Berberi u largua pikërisht sot nga Gjykata Kushtetuese kur do merrej vendimi për Vetting-un.  Berberi ka dhënë sot dorëheqjen në përfundim të mandatit të tij 9­-vjeçar, duke mos pranuar të votojë.

Largimi i Berberit vjen në një kohë kur Presidenti i Republikës ende nuk ka zgjedhur kandidatët që do t’i propozojë Parlamentit për zëvendësimin e tij.

Berberi pak kohë më parë ishte kandidat i qeverisë shqiptare për të qenë anëtar i Gjykatës së të Drejtave të Njeriut në Strasburg, bashkë me Ina Ramën dhe Gent Ibrahimin, por nuk u pranuan që të tre.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...