Published On: 13 Gusht, 2017

Ja cila është pasaporta më e fortë në botë

  • Kompania konsulente “Nomad Capitalist” në raportin e saj të fundit thekson se suedezët kanë dokumentin më të fuqishëm në duart e tyre.

Pasaportat janë renditur në raport mbi bazën e një regjimi pa viza, tatimit ndërkombëtar dhe lirive civile.

Dhjetë vendet me pasaportat më të forta në botë:

Suedia: 158 vende

Gjermania: 158 vende

Finlanda: 157 vende

Franca: 157 vende

Zvicra: 157 vende

Spanja: 157 vende

Britania e Madhe: 157 vende

Danimarka: 156 vende

Italia: 156 vende

Holanda: 156 vende

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...