Published On: 8 Korrik, 2017

Ja Cila Është Arma Më E Fortë E Joshjes

Çfarë i bën njerëzit të duken tërheqës?

Pamja fizike mund të jetë mendimi i parë, megjithatë ka edhe diçka tjetër e cila i bën njerëzit të duken joshës, e që nuk ka të bëjnë me pamjen fizike.

Ekspertët besojnë se sensi i humorit është çelësi i një mashkulli për të fituar zemrën e një femre. Shumë studime të ndryshme kanë treguar se femrat janë më të tërhequra nga djemtë të cilët dinë si t’i bëjnë ato të qeshin.

Megjithatë, femrat të cilat i bëjnë meshkujt të qeshin, nuk e kanë të njëjtin avantazh si meshkujt.

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...