Published On: 27 Maj, 2016

Ja çfarë thotë “The New York Times”për pjesëmarrjen e kosovarëve në luftërat e ISIS-it

  • Artikulli i gjatë i gazetës amerikane “The New York Times” rreth pjesëmarrjes së kosovarëve në luftërat e ISIS’it ka nisur të bëhet edhe më shqetësues.

Artikulli i kësaj të përditshmeje, gati se i bindi drejtuesit e një kompanie të madhe gjermane që t’i jepnin fund planit të tyre për të investuar në Kosovë.

Përmes kësaj letre që e ka siguruar KTV’ja dhe që është shkruar vetëm dy ditë pas publikimit të artikullit, njëri nga drejtuesit e kësaj kompanie ka kërkuar përgjigje nga njëra prej organizatave të biznesit, duke kërkuar informata më të thella rreth asaj që e kishte parë në këtë artikull.

Kjo u kishte sjellë goxha mund drejtuesve të njërës prej organizatave të biznesit për ta bindur të njëjtin që të mos e ndërpresë planin investues.

Sipas tij, fatkeqësisht, vendi po vazhdon të vuajë nga imazhi tejet negativ nga i cili edhe po vazhdojnë të humbin interesin e investitorëve të jashtëm.

Viteve të kaluara, qeveria shpenzoi miliona euro për t’i bërë reklamë Kosovës në shumë media ndërkombëtare, por përpos që e njëjta nuk solli ndonjë përfitim, për më keq, doli të jetë e kopjuar.

Imazhi jo i mire i Kosoves

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...