Published On: 10 Tetor, 2016

Ja çfarë thotë madhësia e duarve për personalitetin tuaj

Duket se madhësia e duarve tregon diçka për personalitetin tuaj.

Njerëzit me gishta më të mëdhenj janë më kurioz, përderisa ata me më të shkurtër kanë tendencë për t’u bërë udhëheqës të mrekullueshëm.

Ata me duar më të shkurtra rrezikojnë më shumë, janë të mrekullueshëm, u pëlqejnë aventurat dhe marrëdhënien e bëjnë gjithmonë romantike, shkruan Express.

Njerëzit me duar të vogla janë më pragmatik. Ata janë të prirë për të logjikuar më shumë dhe për problemet e tyre gjejnë zgjidhje të thjeshta.

Njerëzit me duar të mëdha janë shumë të ndjeshëm. Ata kanë dëshirë t’i bëjnë gjërat në mënyrë të përkryer, dhe nuk punojnë jashtë rregullave. Ata kanë tendencë gjithashtu për të qenë më të ndjeshëm dhe më empatik.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...