Published On: 28 Maj, 2017

Ja çfarë ndodh kur qeni i afrohet ujkut (Video)

  • Ujqërit janë ndër krijesat më të mira në tokë, shkruan WatchZozo. Ata janë të fortë dhe inteligjentë dhe janë të prirur të qëndrojnë në tufë.

Të gjithë e dimë se sa të rrezikshëm mund të jenë, kështu që duhet t’ju shmangemi sa më shumë që është e mundur.

Por, në vitin 2014, fotografi Nick Jans dhe qeni i tij Dakotah ishin në ecje e sipër, kur krejt papritur, ujku doli nga mali dhe me shpejtësi të madhe erdhi tek ata. Pa arritur të bëjë asgjë, Nick pa se qeni fluturimthi shkoi ta takojë ujkun e egër.

Ai u mahnit kur pa se të dy filluan të luanin me njëri tjetrin, shfrytëzoi rastin dhe nxori fotografi nga qëndrimi i tyre bashkë.

Që nga ajo kohë, Nick kaloi kohën e tij më së shumti duke e ‘dokumentuar’ ujkun, të cilin e quajti Romeo.

Romeo më vonë u njoh nga njerëzit si ujku që luan me qentë lokal dhe jo vetëm. Ai filloi të luajë me njerëzit, duke pasur tipare të qenve, si marrja e topit pas hedhjes.

Shikoni videon për më shumë.

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...