Published On: 2 Gusht, 2017

Ja çfarë bënë nipat e Adolf Hitlerit, nga turpi që e mbanin mbiemrin e tij (Foto)

Adolf Hitleri do të mbetet përgjithmonë në historinë e njerëzimit si dikatori i zi, dhe një nga vrasësit më të mëdhenj në botë.

Por mbiemri i tij nuk do ta mbajë më askush, dhe kjo është vendosur nga vetë nipat e tij, të cilët edhe pse emigruan ne SHBA, vendosën qe mos te martoheshin asnjëhere, duke mos lënë asnjë trashgimtar.

Kjo zgjedhje erdhi nga vete ata, për ta shuar përgjithmone gjakun e Hitlerit!

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...