Published On: 29 Maj, 2016

Ja arsyet pse femrat inteligjente nuk bien në dashuri

Është vërtetuar që njerëzit e fortë e kanë të vështirë të bien në dashuri, ata nuk dëshirojnë që të “humbin” kohë duke e ushqyer lidhjen e tyre.
“Higherperspectives.com”, ka nxjerrë disa arsye se pse një femër inteligjente e ka të vështirë të bie në dashuri.
* Ato nuk dhurojnë dashuri dhe nuk mund t’i besojnë askujt.
* Nuk kanë frikë të jetojnë të vetme.
* Atyre nuk i nevojitet ndonjë person për t’i bërë të lumtura.
* Nuk u frikësohen ndryshimeve.
* Takimi me meshkuj nuk është prioritet i tyre.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...