Published On: 2 Gusht, 2017

Ja 18 nënkolonelët e rinj të Policisë së Kosovës (Dokument)

  • Kjo është lista me emrat e 18 kandidatëve të cilët sapo janë graduar nga Policia e Kosovës.

Sipas burimeve të Gazetës Blic këta 18 zyrtarë policor, janë graduar nga pozita e majorit, në pozitën e nënkolonelit.

Vendimin për gradimin e tyre e ka marrë komisioni 3 anëtarësh, në krye me kolonel Elmina Mahmuti, kryesuese e komisionit, dhe nga dy anëtarët tjerë: Kolonel Shaban Shala dhe kolonel Isa Hiseni.

Për më shumë, shikojeni listën e këtyre 18 nënkolonelëve të rinj të Policisë së Kosovës:

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...