Published On: 13 Maj, 2016

Ja 12 mashtrimet e Hashim Thaçit

Shikuar nga perspektiva e sotme, ka hapësirë të mjaftueshme për të dyshuar se krimi dhe korrupsionin është i pranishëm edhe nëkreun e skenës politike të vendit dhe është i ngulitur aq thellë, saqë shpresat e tejkalimit të tij nga ndërrimet e pushtetit janë vërtetë të pashpresa.

Kjo do të thotë se një krim politikë mund të ik e një krim tjetër politikë mund të vijë!? Ndoshta kjo është pika më tragjike e Kosovës, e cila e ka të kriminalizuar kreun e përfaqësimit politik, pavarësisht a është fjalë për politikanë të opozitës apo të pozitës!?

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...