Published On: 8 Mars, 2016

Islamisët me flamur të Kosovës dalin në protesta pro ISIS në Mynih (Gjermani)

 

 

 

Islamisët me flamur të Kosovës dalin në protesta pro ISIS në Mynih (Gjermani).”Lobimet serbe,greke dhe turke per dite e me shumë po shtohen dhe kanë sukses ne teorine e tyre se Shqiptaret mysliman janë mbetje osmanë, kjo verehet edhe ne kete rast kur shkruajnë se “Myslimanet e Kosoves dalin në protestë”!!!! Pra termi Shqiptar po mbetet ne hije çdo dite e me shumë në Europe, gje qe do te thotë se zhdukja e kombesise tonë është çeshtje vitesh.

Posted by Albanian Orthodox on 2016-03-08

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...