Published On: 28 Prill, 2016
Bota |

ISIS krenohet se ka vrarë 6 mijë e 700 njerëz për gjysmë viti

Revista online e quajtur “En-Nebe” në të cilën ISIS publikon lajme në gjuhën shqipe, ka publikuar një grafikë informacionesh nëpërmjet së cilët tregon me krenari se për gjysmën e parë të vitit kalendarik mysliman, ka vrarë 6 mijë e 700 njerëz.

I titulluar “Infografik: Të korrat e Shamit (Për gjysmën e parë të 1437), ka shkruar se ka bërë 150 operacione shehidllëku dhe prej këtyre ka rezultuar me 6 mijë e 700 të vrarë dhe të plagosur.

Gjithashtu ka shkruar se ka bërë siç thuhet “paaftësimin dhe shkatërrimin e më shumë se 300 automjeteve” sikurse tanke, kamionëve ushtarak dhe të tjera mjeteve gjatë kësaj periudhe.

Në këtë grafikë informacionesh ka shkruar paraqiten edhe të dhëna të tjera që thuhet se janë bërë gjatë “Regjimit të Nusejrit” ku janë vrarë 4 mijë e 817 njerëz dhe janë shkatërruar 364 automjete në 75 raste shehidllëku.

grafikaISIS

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...