Published On: 18 Prill, 2016

Ishulli që kushton më pak se një shtëpi në Prishtinë (Video)

Një numër i madh i njerëzve që jetojnë në vende të populluara, me kaos, rrëmujë, bllokime të trafikut dhe stresi të përditshëm sigurisht që kërkojnë që një pjesë të kohës së tyre të kenë mundësi të kenë një vend për të “shpëtuar”.

E për të arritur këtë “shpëtim”, ndoshta pikërisht është ishulli Huon është çfarë ata kanë nevojë.

E çmimi i saj është shumë i lirë, sidomos kur kemi parasysh se për çfarë bëhet fjalë – vetëm 188,000 euro sa më shumë, për shembull, sa një shtëpi në rrethinën e një qyteti në Kosovë.

Ky ishull ndodhet në Australi vetëm 10 minuta nga brigjet e Tasmania, dhe blerësi 1.5 hektarët e tokës mund t’i ndajë me tri familje të tjera.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...