Published On: 16 Shkurt, 2016

Ish-luftëtari britanik i UÇK-së: Më varrosni në Kosovën time

Britaniku John Harrison, i cili ka luftuar si vullnetar në Brigadën 138 “Agim Ramadani” në Koshare, i dekoruar me urdhrin ‘Adem Jashari’, e ka postuar një status prekës në Fb.

Britaniku John Harrison, i cili ka luftuar si vullnetar në Brigadën 138 “Agim Ramadani” në Koshare dhe i cili është dekoruar me urdhrin ‘Adem Jashari’, e ka postuar një status prekës në llogarinë e tij në Facebook.
Oficeri britanik i cili është i diagnostifikuar me kancer, dëshiron të varroset në Kosovë,

Lexojeni të plotë postimin e tij në Facebook, i shkruar në gjuhën shqipe, dhe i pa redaktuar:

“Unë e dua. Vendi juaj me gjithë zemrën time. Unë kurrë nuk kam dashur një popull aq më shumë që unë bëj për Kosovën

Ju të gjithë e më mori në në jetën tuaj dhe më ndihmoi.
Unë nuk mund të paguajë ju, vëllezërit e mi, dhe oficerët e vendosura mbi mua juaj për atë që keni bërë për mua.
Por dashuria ime për Kosovën është absolut, i kanë asnjë dashuri për vendin tim, por Kosova është e vërtetë ime një dashuri kur unë jam aty unë ndihem aq i gjallë duke parë ndryshimin në vendin tuaj. Ne e bëmë që vëllezërit e mi në krahë, ne ndihmoi të ndryshojë jetën e të gjithëve në Kosovë.

Kur unë të vdes unë dua të jetë varrosur në tokën time të dashurisë Kosovës kështu shpirti im është përgjithmonë i lirë në vendin tuaj.” (sic), ka shkruar Harrison.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...