Published On: 27 Tetor, 2016

Ish komandanti i xhandarmerisë serbe në burg ka frigë nga Shqiptarët

Ish komandanti i xhandamerisë serbe, gjenerali i pensionuar Bratislav Dikiq po qëndron i arrestuar në Malin e Zi, dhe është dëgjuar nga gjykata për arsyen se ai ka qëndruar në Malin e Zi një ditë para se të mbahen zgjedhjet parlamentare me 16 tetor, transmeton presheva.com.

Dikiq me një grupë shtetas të Serbisë është arrestuar nën dyshimin se ka qenë komandant operativ i puçit të planifikuar në Malin e Zi.

Ish komandanti i xhandamerisë Dikiq është ankuar se në burg nuk po ndjehet i sigurtë dhe se frikën më të madhe e ka nga “të burgosurit shqiptarë”.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...