Published On: 17 Shkurt, 2016

Isa Mustafa godet opozitën, po mashtron për sovranitetin

  • Kryeministri Isa Mustafa ka thënë se qytetarët e Kosovës nuk i kanë përkrahur fjalimet e opozitarëve, të cilët po punojnë për rrënimin e Shtetit të Kosovës.
  • Ai ka thënë se opozita s’kishte fare simbole shtetërore.

Mustafa ka thënë se mandati i Qeverisë aktuale do të jetë deri më 2018.

“Ne kemi prit që edhe ata që dalin të kërkojnë sovranitet, ose të kthejnë sovranitetin e humbur, duhet ta kërkojnë këtë sovranitet me simbole të republikës së Kosovës.

Ne e kemi shpallë pavarësinë tonë, dhe pavarësia ke emrin vet, simbolet e veta.

Ne falënderojmë të gjithë qytetarët që kanë dalë në protesta sot, që kanë protestuar në mënyrë paqësore, por dyshojë që janë pajtuar me fjalimet e liderëve. Pasi që në fjalimet e tyre ka pas shumë të pavërteta.

Kjo qeveri do të vazhdojë mandatin deri në qershor të 2018’tës. Mirëpo opozita nuk duhet të vazhdojë me parulla dhe të pavërteta, përdorim të mjeteve të cilat nuk janë ilegale. Jo përmes shesheve, por në kuvend, aty ku janë zgjedhur dhe kur paguhen.
Ftojë opozitën që të kthehet në Kuvend që të mos merren me gjërat kota. Sot është u pa se opozita ka hequr dorë nga dy kauzat, në atë të demarkacionit dhe zajdenicës. Këto parulla zgjojnë nacionalizëm dhe janë pa parsye”, ka thënë Mustafa.

“Ne i respektojmë votuesit tanë, prandaj nuk e kemi ndërment t’i thërrasim që të dalin në shesh për të treguar se na mbështesin”, ka thënë Mustafa.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...