Published On: 29 Maj, 2017

Instagram më në fund shton veçorinë e shumëpritur

Mesazhet në Instagram sapo janë bërë shumë më të dobishme.

Instagram nuk lejonte më parë që të shpërndaheshin linqe në aplikacion, përveç në biografinë e një përdoruesi (që çoi në fenomenin “linku në bio”).

Por duket se aplikacioni për shpërndarjen e fotografive është më në fund duke e ndryshuar pjesën e mesazheve.

Përditësimi i ri i Instagram sapo ka shtuar mundësinë që të shpërndani linqe në mesazhet direkte, njoftoi kompania të enjten, transmeton Gazeta Express.

Tani përdoruesit do të jenë në gjendje që të shpërndajnë linqe të faqeve, direkt nga mesazhet.

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...